Žití na živo s živou stravou

05.07.2013 01:54

 

 

                                Žití na živo s živou stravou

 

                            Středa 24. 7. 2013 od 18 do 22 hodin

 

              

 

Lidé se nás často ptají, co jíme, když nevaříme. S úsměvem říkáme: „Živou stravu.“ „A to jíte třeba červy?“„No ty zrovna ne, jenom jídlo upravené do 42°C a většinu sníme syrovou.“ Často následuje otázka, jestli jíme jenom saláty. Už když jenom mluvíme o tom, co jíme, sbíhají se nám sliny. Protože způsobů, jak si připravit jídlo, je nespočet.

Příprava jídla v nás probouzí kreativitu a příprava živé stravy vitalitu!

To nás inspirovalo ke kurzům přípravy živé stravy.

Přijďte s námi ochutnat zdraví.

Také si myslíte, že je potřeba se o své tělo starat? Pokud připouštíte, že tělo se stará o nás a na nás je, abychom ho sytili tím, co je mu prospěšné a využitelné, tak se přijďte inspirovat progresivní změnou stravování. Přijďte sdílet, jak jednoduše a radostně se dá připravovat jídlo.

Zjistíte, že jíst živou stravu neznamená strádat a hladovět. Ba naopak! Užijete si rozmanitost chutí a jednoduchost přípravy.
Svačinky si nechtě doma. Jídlo si budeme připravovat společně, aby si to každý vyzkoušel a pak doma věděl, jak si udělat snídani, oběd či večeři bez vaření.


Kurzovné s jídlem stojí 350,- za osobu, platba na místě. 

 

Na tento večer je potřeba se přihlásit na níže uvedený kontakt nejpozději den předem, kvůli včasnému obstarání potravin.


Místo konání:

Kosmeticko-relaxační studio, Suchý vršek 2137, Praha 5 (metro Hůrka)


KONTAKT:

Helena Julie Ungermannová
602 458 088

Email: helenaungermannova@gmail.com