Zimní Slunovrat 2012 v Avalonu

23.10.2012 23:23

                Zimní Slunovrat 2012 v Avalonu

                                    (Glastonbury, Anglie)

                             

                                    Oslava  Znovuzrození

                                      17. - 22. 12. 2012


                      

 

Zimní Slunovrat byl od pradávna oslavován jako významný bod na kole roku. Nejkratší den a nejdelší noc, po které následuje znovuzrození Boha Slunce. Svátek a oslava Světla, které od tohoto okamžiku nabývá na síle.

S magickým datem 21. 12. 2012 je spojeno mnoho různých předpovědí. Podle Mayského kalendáře končí a uzavírá se jeden velký vývojový cyklus a otevírá se před námi cyklus nový. Tři dny a tři noci představují most, po kterém vstoupíme do energií Nového Věku. Srdečně vás zveme k prožití těchto vzácných a neopakovatelných okamžiků v místě mystického Avalonu. V místě, které je srdeční čakrou planety Země.

Společně můžeme oslavit tento posvátný čas, naladit se na energetickou bránu Zimního Slunovratu 2012 a otevřít se tomu novému, co skrze ni přichází...

Součástí tohoto pobytu bude fakultativní výlet s návštěvou Stonehenge 21. 12. 2012, v této době se zde každoročně schází mnoho lidí ke slunovratové oslavě.

Slunovratový večer oslavíme ve Velkém chrámu Bohyně s Avalonskými kněžkami a následně nočním rituálem hojnosti a znovuzrození, abychom pak další ráno společně přivítali východ a zrození Nového Slunce na posvátném kopci Tóru.

 

Od počátku času byl ostrov Avalon považován za Ostrov Bohyně. Nachází se v Letní Zemi zvané Summerland (Sommerset v Anglii) - nynější město Glastonbury. V keltské mytologii je toto prastaré a posvátné místo údajně legendárním Západním Ostrovem Mrtvých, kam lidé přicházejí zemřít, transformovat se a znovu se narodit. Toto místo je jednou ze srdečních čaker Země. Glastonbury je svět vnější, zatímco Avalon je svět vnitřní. Toto místo je také spojeno s legendami o Svatém Grálu, králi Artušovi a královně Ginevře. Již pouhým pobytem zde se v mnohých otevírají jejich léčivé a tvořivé schopnosti.

Během tohoto posvátného času se budeme moci navrátit k sobě, poznat svou pravou vnitřní podstatu a uvědomit si, co je skutečně důležité.  

Součástí programu bude návštěva posvátných míst, kde provedeme jednoduché rituály očisty, harmonizace nebo napojení se na energii krajiny. Účast na všech rituálech je dobrovolná a přání jednotlivých účastníků meditovat nebo oslavovat o samotě podle svých vlastních tradic bude respektováno.  

 

Město Glastonbury je oblíbeným poutním místem. Má velmi zvláštní jedinečnou a okouzlující atmosféru. Čas zde plyne trochu jinak. Nutí vás to zpomalit a rozhlédnout se kolem sebe, začít vnímat věci více do hloubky...
Kromě silných energetických míst vás zde čeká plno kouzelných malých obchůdků, kde si můžete bez předvánočního stresu koupit dárky pro sebe a své blízké...posedět v malých kavárničkách, užít si poklidnou romantickou atmosféru anglického městečka...

Navštívíme v Glastonbury:
- Chrám Bohyně v Glastonbury, kde si každý bude moci vykonat svůj osobní rituál a modlitbu k Matce Bohyni, ukončený společným rituálem.
- Oslavu Zimního Slunovratu v chrámu Bohyně pod vedením Avalonských kněžek
- Chalice Well and Gardens prastarý léčivý pramen a nádherné zahrady kolem
- Posvátnou horu Tor – kde se kříží leylines Máří Magdalény a sv. Michaela

- Glastonbury Abbey - nejstarší proto-křesťanský kostel v Anglii, kde je údajně pohřben Král Artuš s královnou Ginevrou

-1000 let staré stromy Gog a Magog na druhé straně hory Tor.

- Kapli Sv. Marie Magdaleny - s nádhernou léčivou energií.

- Podzemní vodní Chrám kde vytéká posvátný Bílý  - Mužský pramen

 

Součástí našeho programu je Křišťálová aktivace a léčení zvukem a krystaly v Kapli sv. Michaela od místního léčitele a výrobce Avalonských šperků z drahých kamenů Luie Kriega. Také navštívíme jeho obchod s Avalonskými šperky, kde máte možnost jejich nákupu se slevou.

 

Avalon


Na přání lze také objednat vlastní obřad dle Avalonské tradice (např. na oslavu mateřství, nových projektů, svatby, uctění předků atd.) - podobné obřady musí být objednané PŘEDEM!

 

Jako bonus Vám nabízíme slevy v několika největších místních obchodech.

 

Cena pobytu:  7000 Kč

Cena zahrnuje: ubytování po celou dobu pobytu, taxi transfer z letiště a zpět, vstupné do Chalice Well and Gardens a Glastonbury Abbey, skupinový rituál v Chrámu Bohyně, privátní vstup do malého Chrámu, do podzemního vodního Chrámu, Moonlodge, večerní přednášky a meditace

Ubytování: krásné, čisté a velmi útulné domky v přírodě, pokoje po dvou nebo po čtyřech, vybavená kuchyně, společný obývací pokoj s krbem (i televizí), možnost použití pračky i sušičky.

Domecky

Cena nezahrnuje: dopravu z ČR do Bristolu (Doporučujeme letenky společnosti Easy Jet : Praha - Bristol a zpět. Čím dříve letenku koupíte, tím vyjde levněji .  Rády poskytneme bližší informace a poradíme.), stravu a pojištěni.

Rezervace je platná po zaplacení zálohy 2000,- Kč. Počet míst je omezen.

Zálohu zašlete prosím na účet č. 2201075083/0800, VS= datum narození, ve zprávě pro příjemce uveďte své jméno+ Avalon

 

 

Fakultativny výlet: (neni v ceně)

STONEHENGE & BATH (celodenní)

  • Historické město Bath s možností návštěvy místních lázní a návštěvou vánočních trhů
  • Návštěva Stonehenge. Nejznámější kruh megalitů, je zde aktivován a již ukotven velmi silný světelný chrám.
  •  

 

Cena fakultativního výletů: Cena zahrnuje: soukromý autobus  s klimatizací (řidiče, benzín, parkováni), pojištění, vstupné do pamatek.

STONEHENGE & BATH:  £50  

Pro zájemce o návštěvu lázeňského areálu v Bathu je možné rezervovat 2 hodinový pobyt ve SPA za příplatek 25 liber - vstupné.    

 

 

Celým pobytem vás budou provázet  Mirka Petrovičová a Lilia Khousnoutdinova

Lektorky

 

 

Mirka

Vede ženské i smíšené skupiny osobního růstu, kurzy a semináře.  Zajímá se o historii, mytologii, šamanismus, geomantii a práci s energiemi. Věnuje se individuální a skupinové  terapii v oblasti osobního rozvoje, pracuje s vysokovibračními léčivými energiemi a je průvodce na cestě transformace.

 

Lilia

Politoložka, historik, poradkyně Aura Somy, Mistrině několika druhů Reiki, Avalonská sestra zasvěcená v Chrámu Bohyně v Glastonbury - v Avalonu.

"Vycházím z tradice Avalonských kněžek - z tradice hluboké úcty k ženě. Ukazuji ženám prastarou rituální cestu jak najít sebe sama. Jak navázat spojení se svým vnitřním rytmem a s rytmem přírody, s Bohyní. Když žena začne sama sebe milovat, přijme své tělo a přijme zpátky svojí sílu, Bohyni v sobě - stane se zázrak.”

 

Přihlášky a bližší informace:

Mirka 606 105 499, m.petrovicova@seznam.czwww.vnitrnibohyne.cz

Lilia 774 097 708, k.lilia@seznam.cz, www.lilia.cz