Vyšší záměr - aktivace kódů Kristovy krve

19.05.2011 21:11

Jedna z nejvýznamějších energetických bran tohoto roku 21. 5. 2011 přináší celoplanetární probuzení a aktivaci kódů Kristovy krve v nás - od Evy k Adamovi. Tímto dnem se spustí proces, kdy se skrze srdeční čakru žen začne aktivovat nová kvalita mužské energie. Tento proces přináší uzdravení a vzájemné propojení a spolupráci mužského a ženského principu. Je podporován Matkou Zemí a můžeme jeho průběhu pomoci tím, že se do něj vědomě zapojíme.

Srdečně vás zvu ke společnému setkání a léčivé meditaci v přírodě v Divoké Šárce v Praze.

Sejdeme se ve 14 hodin na parkovišti u McDonaldu poblíž stanice tramvaje Divoká Šárka (od metra Dejvická tramvají č. 20 a 26 po Evropské směrem vzhůru, až do stanice Divoká Šárka). Poté se společně vydáme přírodou na energeticky silné místo, kde proběhne společná meditace.

Proč právě Divoká Šárka? Před pár dny si mě toto místo samo zavolalo. Je energeticky spjato s příběhem Šárky a Ctirada, který je součástí mýtu o vzájemném boji mezi mužskou a ženskou energií. Jako bychom se měli vrátit tam, kde to začalo a uzdravit v sobě a smířit naše části, které archetypálně nesou vibrace tohoto příběhu. Společnou meditací pomůžeme uzdravit a aktivovat i novou energii tohoto místa.

Vezměte sebou krystal a čajovou svíčku (doporučuji ve svícnu nebo ve sklenici). Kdo máte, můžete sebou vzít bubny, chřestidla...

Příspěvek na organizaci setkání a vedení meditace: 100 Kč

Na setkání s vámi se těší Mirka Petrovičová