V souladu s Matkou Zemí a vlastními cykly

05.08.2013 22:41

 

Víkendový seminář pro ženy na silném energetickém místě v přírodě v okolí hradu Kost

 

                          V souladu s Matkou Zemí a vlastními cykly

 

                                       Divoška - Šamanka - Čarodějka - Léčitelka

 

                       

                                           

                                                 23. 8. - 25. 8. 2013

 

Víkend plný pohybu a tance ve volné přírodě, hlubokého propojení s Matkou Zemí a skrze ni i s vlastní léčivou energií, sdílení v ženském kruhu a také naslouchání - svému tělu, duši, srdci i příběhům ostatních žen....

 

Některá místa svým vyzařováním a frekvencí ladí a léčí naše fyzická i jemnohmotná těla, působí očistně a harmonizačně. Místa v krajině se postupně probouzejí a jejich frekvence se zvyšuje. Vzájemné působení, spolupráce a energetické léčení míst a lidí - to je to, co teď naše Matka Země i my lidé potřebujeme. Propojit se s krajinou, která nám pomůže probudit a objevit své vnitřní zdroje. Spojení s přírodou a pobyt na energeticky silných místech podpoří a zesílí náš vnitřní léčivý proces.

 

Pojďme se tedy aspoň na chvíli vrátit do míst, kde se cítíme naplněny. Naslouchat přírodě i svému vnitřnímu hlasu a tělu, roztančit se v trávě, rozeběhnout do lesů, potkat svoji vnitřní Divošku, Šamanku, Čarodějku, Léčitelku...

Lunární fáze těsně po úplňku podpoří naše setkání s těmito archetypy.

 
Seminář bude probíhat převážně venku v přírodě, v krásném a léčivém údolí v blízkosti hradu Kost. 

 

Během semináře si vytvoříme vlastní bylinkovou směs a také vykuřovadlo, které si každá odnesete sebou domů. Za tímto účelem si přineste asi hrst své oblíbené sušené bylinky či květiny, ze kterých společně budeme míchat a tvořit. Další potřebné ingredience dodám já. Na hotové vykuřovadlo si přineste skleničku z víčkem (50 ml) a plátěný nebo organzový váček na bylinkovou směs. 

 

 
Co ještě sebou: sukni nebo šaty, menší šátek na zavázání očí, svůj oblíbený šperk, krystal nebo jiný váš osobní kámen, čajovou svíčku ve sklenici nebo svícnu, bylinky nebo drobné kamínky jako dárek místům, na kterých se budeme pohybovat. Vezměte si také nějakou podložku na sezení v přírodě nebo deku. 
 
 
Na setkání s vámi se těší Mirka Petrovičová

 

 

Přihlášení a případné dotazy na e-mailu: m.petrovicova@seznam.cz  nebo na tel: 606105499

 

Cena za seminář: 1.700,- Kč. 
Rezervace je platná po uhrazení zálohy 500,- Kč na účet: 2201075083/0800, VS=číslo vašeho mobilního telefonu, do zprávy pro příjemce uveďte vaše jméno.
Doplatek můžete poslat na stejné číslo účtu nejpozději 3 dny před zahájením semináře a nebo zaplatit na místě v hotovosti.

 

Ubytování: v krásném prostředí v přírodě v blízkosti hradu Kost na Ekofarmě Rytířova Lhota. Cena za osobu a noc 350 Kč, lůžkoviny jsou v ceně. Součástí ubytování je i vybavená kuchyňka s lednicí, kde si můžeme připravovat jídlo podle své chuti. V případě zájmu máte možnost přiobjednat si snídani. Více o ubytování i adresu z mapou najdete zde: https://www.nasceskyraj.cz/ubytovani/ekofarma-rytirova-lhota
 

Pár slov k organizaci:
Začátek je v pátek 23. 8. - příjezd mezi 18 - 19 h na Ekofarmu Rytířova Lhota, po ubytování začne večerní program. Konec v neděli 25. 8. mezi 16 - 17 h. Ohledně dopravy se můžeme vzájemně domluvit, účastnice s autem mohou vzít další spolujezdce, případně z Prahy jede každou hodinu autobus do Sobotky a odtud už nás vyzvednou majitelé farmy.