Svatojánské putování za zlatým kapradím

12.06.2012 01:11

 

Srdečně vás zvu na víkendový seminář v přírodě, k putování po magických a energeticky silných místech v okolí Berouna

 

Svatojánské putování za zlatým kapradím

 

 

 Pátek 22. 6.  - neděle 24. 6. 2012

 

 
Svatojánská noc je magická a kouzelná. Podle pověstí tuto noc rozkvétá kouzelné kapradí a my můžeme vnímat zesílené propojení s dévickým světem. Předchází svátku svatého Jana Křtitele. Tento svátek se odpradávna slavil ve slovanských zemích podobně jako letní Slunovrat a přinášel lidem možnost znovuzrození, uzdravení, oživení, sjednocení... Pomocí vody a ohně se lidé očišťovali od starého a měli možnost projít transformací a znovu se narodit.
Období kolem letního Slunovratu je dobou velmi významné energetické brány. Vše, co se v tuto dobu v našich životech odehraje, veškeré vnitřní procesy a léčení, to vše přichází s výraznější účinností. Spojení s přírodou a pobyt na energeticky silných místech podpoří a zesílí náš vnitřní léčivý proces.
Novoluní v Raku těsně před Slunovratem nastartuje začátek nového cyklu a následný vstup Luny do Lva umocní propojení Ohně a Vody. Zdánlivě neslučitelné se spojí působením "světelné alchymie".
Záměrem tohoto semináře je naše setkání a hlubší propojení s Matkou Zemí na magických a energeticky silných místech Berounska, léčení  mužského a ženského principu a jejich harmonické propojení, spojení Nebe a Země v nás,  léčení a aktivace energetických míst, podpora a inspirace díky vzájemnému sdílení...
Čekají nás tato místa: Svatý Jan pod Skalou, Zlatý kůň, Kotýz, Tetín, Kněží hora, Dračí skála, Aksamitová brána, možná i Karlštejn a další...
 
 
Na setkání s vámi se těší Mirka Petrovičová


 

Pátek 22. 6. (příjezd mezi 18 - 19 h) až neděle 24. 6. (předpokládaný konec mezi 16 - 17 h )

 

Ubytování je zajištěno v autokempu v chatkách za 160,- kč na osobu a noc, součástí ubytování jsou lůžkoviny.  Případně můžete přespat ve vlastním stanu (50 Kč za stan). Součástí kempu je restaurace a občerstvení, v případě zájmu lze objednat i polopenzi.

Adresa kempu - Autokemp Plešivec, Beroun- Závodí - i s mapou je zde: https://www.levneubytovani.net/ubytovani/camp-plesivec-beroun.htm


 

Cena za seminář: 1.200,- Kč. Účastníci s autem, kteří budou zprostředkovávat dopravu mezi jednotlivými místy (v okruhu asi 15 km) mají zvýhodněnou cenu 1.000,- Kč.

Přihlášení a případné dotazy na e-mailu: m.petrovicova@seznam.cz  nebo na tel: 606105499

  

 

Rezervace je platná po uhrazení zálohy 500,- Kč na účet: 2201075083/0800, VS=číslo vašeho mobilního telefonu, do zprávy pro příjemce uveďte vaše jméno.

Doplatek můžete poslat na stejné číslo účtu nejpozději 3 dny před zahájením semináře a nebo zaplatit na místě v hotovosti.