Nové zrození - Návrat k sobě

11.01.2013 21:14

Zimní období je plné klidu, míru a nejhlubšího ticha. Matka Příroda odpočívá. Zdánlivě se nic neděje, ale hluboko pod povrchem se už zvolna probouzí nový život. Pojďme se i my na chvíli zastavit a dopřát si čas pro sebe. V předvečer prvního úplňku roku 2013, pár dní před keltským svátkem Imbolc, který je oslavou ústupu Temné Bohyně a znovuzrození a probuzení Bílé Bohyně – příslibu nového života a nových začátků.

 Nové zrození

Návrat k sobě

 

celodenní seminář pro ženy

26. 1. 2013

 

 

 

Jsi spokojena se svým životem? Dovolíš si být sama sebou a prožívat svůj život naplno? Nasloucháš svému vnitřnímu hlasu a vnímáš své tělo?

My ženy většinu svého času i pozornosti věnujeme ostatním a často zapomínáme na sebe. Ztrácíme se pak v pocitech a přáních ostatních a zapomínáme vnímat sebe, svoje pocity a své tělo. Ztrácíme energii, možná postrádáme něco důležitého ...jako bychom někde ztratily či zapoměly část sebe. Tu část, která v nás probouzí nadšení a radost. Nebo tu, která se umí postavit sama za sebe a hlídá naše hranice. A možná jinou...každá z nás jsme totiž originál.

 V bezpečí ženského kruhu se podíváme na to, které naše části jsme zapoměli žít a jak se s nimi znovu spojit. Sdílením svých příběhů se můžeme vzájemně inspirovat. Za pomoci meditace, tance, energetických cvičení, rituálu a tvoření  můžeme najít a probudit v sobě energii životní radosti a zažehnout jiskru nového zrození.

 

Co nás čeká ještě čeká: * Téma propustit staré a otevřít se novému, * Podíváme se na zdroje své síly - co nám pomůže během procesu nového zrození, * Minikonstelace našich vnitřních principů, * Meditace Znovuzrození * Tvoření symbolu našeho Nového Bytí a další příjemné prožívání a plynutí...

                  

Doporučuji sukni nebo šaty - pro podpoření a lepší vnímání ženské energie, nejlépe bílé nebo světlé barvy. Dále jednu bílou svíčku na rituál, můžete přinést svůj oblíbený šperk a nebo silový předmět. A samozřejmě úsměv a dobrou náladu.

Ještě si přineste nějakou nádobu nebo krabičku asi o velikosti A5 (možná tak 10 cm na výšku), aby jste si mohly odnést bezpečně domů svůj vytvořený symbol.

Vezměte sebou malou svačinku a něco na mlsání pro všechny, čaj si uděláme na místě, oběd si můžeme objednat.

 

  Termín a čas: sobota 26. 1. 2013 od 10.00 do 19.00

 

 

 

Místo: Prostor Nové Země v Kosmeticko-relaxačním studiu, Praha 5, Suchý vršek 2137, metro Hůrka (trasa B)

 

 

Kurzovné: 900,- Kč, platba na místě

 

 

 Na setkání s vámi se těší Mirka Petrovičová

 

  Přihlášky a rezervace na tel: 606 105 499 nebo e-mailu: m.petrovicova@seznam.cz