Lví brána v kraji pod Bezdězem

07.08.2012 01:11

Srdečně vás zvu na víkendový seminář v přírodě, k putování po magických a energeticky silných místech a léčení v kraji pod Bezdězem a v okolí Máchova jezera

 

             Lví Brána v kraji pod Bezdězem

 

 

           

                Pátek 17. 8.  - neděle 19. 8. 2012

 

 
Některá místa svým vyzařováním a frekvencí ladí a léčí naše fyzická i jemnohmotná těla, působí očistně a harmonizačně. Místa v krajině se postupně probouzejí a jejich frekvence se zvyšuje. Vzájemné působení, spolupráce a energetické léčení míst a lidí - to je to, co teď naše krajina i my lidé potřebujeme. Setkat se s krajinou, vrátit se do míst, která nám umožní probudit a objevit své vnitřní zdroje. V období Lví Brány přicházejí na Zemi velmi silné transformační energie. Vše, co se v tuto dobu v našich životech odehraje, veškeré vnitřní procesy a léčení, to vše přichází s výraznější účinností. Spojení s přírodou a pobyt na energeticky silných místech podpoří a zesílí náš vnitřní léčivý proces.
Novoluní ve Lvu nastartuje začátek nového cyklu a přináší sebou hojnost a sílu k seberealizaci. Následný vstup Luny do Panny umožní ukotvit tyto energie v realitě a manifestovat je ve svém skutečném životě.
Na toto téma si uděláme společný rituál během Novoluní - při západu Slunce na energeticky silném místě.
 
Čekají nás tato místa: Malý a Velký Bezděz, České Lurdy, Jestřabí, energetická spirála u Máchova jezera, Provodínské kameny a další energetická místa v okolí Máchova jezera...

 

Co sebou: dobrou náladu a úsměv, krystal nebo jiný váš osobní kámen, čajovou svíčku ve sklenici nebo svícnu, bylinky nebo drobné kamínky jako dárek místům, na kterých se budeme pohybovat.
Doporučuji vzít sebou plavky, budeme ubytovaní přímo u Máchova jezera.
 
 
Na setkání s vámi se těší Mirka Petrovičová

 

 



 

Pátek 17. 8. (příjezd mezi 18 - 19 h) až neděle 19. 8. (předpokládaný konec mezi 16 - 17 h )
 
 
Ubytování: v chatkách v kempu u Máchova jezera - Rekreační areál Barbara 25. Cena za osobu a noc 180 Kč, součástí ubytování jsou lůžkoviny. Součástí kempu je restaurace a občerstvení. Další informace a adresu najdete zde: https://www.machovojezero-barbara25.cz/
 
Cena za seminář: 1.200,- Kč. Účastníci s autem, kteří budou zprostředkovávat dopravu mezi jednotlivými místy (v okruhu asi 15 km) mají zvýhodněnou cenu 1.000,- Kč.
Přihlášení a případné dotazy na e-mailu: m.petrovicova@seznam.cz  nebo na tel: 606105499
  

 

Rezervace je platná po uhrazení zálohy 500,- Kč na účet: 2201075083/0800, VS=číslo vašeho mobilního telefonu, do zprávy pro příjemce uveďte vaše jméno.
Doplatek můžete poslat na stejné číslo účtu nejpozději 3 dny před zahájením semináře a nebo zaplatit na místě v hotovosti.