Inspirace a znovuzrození

19.01.2017 18:02

Srdečně vás zvu k celodennímu setkání v ženském kruhu.

Tentokrát u příležitosti oslavy keltského svátku Imbolc, který podle tradice znamená zrození Bohyně a nové svěží ženské energie.

 

 

 Inspirace a znovuzrození

28. 1. 2017

 

 

Tento rok podle numerologie nese číslo 1 a je rokem naděje, inspirace a nových začátků. V novém devítiletém cyklu se před námi otevírá pole možností a my se můžeme rozhodnout, co si vybereme. Jsou věci, které jsou dány a které nezměníme. Ale můžeme se rozhodnout změnit přístup. Můžeme se rozhodnout co a jak chceme žít.

 

Poslední lednové dny tohoto roku přinášejí zajímavé téma a silné energie nových začátků. Keltský svátek Imbolc, který je v souladu s přírodou na kole roku oslavou zrození Bohyně a nové ženské energie, se zde setkává s nastupujícím rokem Ohnivého kohouta neboli Fénixe. Setkání těchto dvou vlivů se odehrává jednou za 60 let.

 

Téma našeho setkání se bude odvíjet od symboliky archetypu Fénixe.

Můžeme se na sebe podívat očima tohoto mystického stvoření a skrze něj se znovuzrodit.

Každá máme v sobě tuto energii, která nám umožní znovuzrodit sama sebe – do své nové podoby.

Podíváme se, jakou cestu nám ukazuje naše duše a naše srdce.

Jaké ženské kvality chceme do nového cyklu v sobě probudit a žít?

 

Jsi spokojena se svým životem? Dovolíš si být sama sebou a prožívat svůj život naplno? Nasloucháš svému vnitřnímu hlasu a vnímáš své tělo?

My ženy většinu svého času i pozornosti věnujeme ostatním a často zapomínáme na sebe. Ztrácíme se pak v pocitech a přáních ostatních a zapomínáme vnímat sebe, svoje pocity a své tělo. Ztrácíme energii, možná postrádáme něco důležitého ...jako bychom někde ztratily či zapoměly část sebe. Tu část, která v nás probouzí nadšení a radost. Nebo tu, která se umí postavit sama za sebe a hlídá naše hranice. A možná jinou...každá z nás jsme totiž originál.

 

V bezpečí ženského kruhu se podíváme na to, které naše části jsme zapoměli žít a jak se s nimi znovu spojit. Sdílením svých příběhů se můžeme vzájemně inspirovat.

 

Čeká nás: * sdílení * meditace * minikonstelace * uvolnění pohybem a tancem * rituál znovuzrození * vytvoření symbolu na podporu našeho nového zrození *

 

Vezměte sebou:
- bílou svíčku na rituál
- svoji fotografii a pár obrázkových časopisů na vytvoření magické koláže
Na sebe: 
- sukni nebo šaty ve světlejších barvách, které umožňují pohodlný pohyb a ve kterých se budeš cítit žensky 


Dále vezměte sebou malou svačinku a něco na mlsání pro všechny, čaj si uděláme na místě, na oběd si zajdeme nebo si můžeme objednat.
 

Termín a čas:
sobota 28. 1. 2017 od 11.00 h (předpokládaný konec v 19.00 h, ale počítejte raději s hodinou navíc)

 

Místo: Kosmeticko-relaxační studio, Praha 5, Suchý vršek 2137, metro Hůrka (trasa B)

 

Lektorné: 1.000,- Kč, platba na místě

 

Na setkání s vámi se těší Mirka Petrovičová

 

Přihlášky a rezervace na tel: 606 105 499 nebo e-mailu: m.petrovicova@seznam.cz