Putování pod Svatováclavskou korunou

20.09.2012 12:09

 

 

                

Srdečně vás zvu na víkendový seminář v přírodě, k putování po magických a posvátných místech, k léčení a harmonizaci v krajině v okolí Orlické přehrady a části Jižních Čech...

                 

            Putování pod Svatováclavskou korunou

 

                         

 
 

                           28. 9. - 30. 9 2012

 

S podzimní rovnodenností jsme na kole roku vstoupili do energií podzimu. Nastává čas sklizně plodů naší práce, čas třídění a uskladňování zásob... Přichází období, kdy se znovu můžeme podívat na to, co si chceme ve svých životech ponechat a co pošleme dál. Brána podzimní rovnodennosti zároveň otevřela velmi intenzivní tříměsíční období až do Zimního Slunovratu 21. 12. 2012. V tomto období se veškeré energetické procesy budou odehrávat s daleko větší intenzitou.
Některá místa svým vyzařováním a frekvencí ladí a léčí naše fyzická i jemnohmotná těla, působí očistně a harmonizačně. Místa v krajině se postupně probouzejí a jejich frekvence se zvyšuje. Vzájemné působení, spolupráce a energetické léčení míst a lidí - to je to, co teď naše krajina i my lidé potřebujeme. Setkat se s krajinou, vrátit se do míst, která nám umožní probudit a objevit své vnitřní zdroje. V tomto tříměsíčním období přicházejí na Zemi velmi silné transformační energie. Vše, co se v tuto dobu v našich životech odehraje, veškeré vnitřní procesy a léčení, to vše přichází s výraznější účinností. Spojení s přírodou a pobyt na energeticky silných místech podpoří a zesílí náš vnitřní léčivý proces.
 
O slovo se hlásí téma vody v krajině. Tedy energie živlů Vody a Země a jejich vzájemného působení a léčení naší krajiny vnitřní. Energie právě probíhajícího úplňku přinese kombinaci Ohně a Vzduchu. Díky této kombinaci se nabízí ke zpracování téma léčení ženského principu skrze podporu a pod ochranou mužského principu. Jedná se opět o léčení a harmonizaci našich vnitřních částí současně s léčením těchto témat v krajině. Součástí semináře bude úplňkový rituál v sobotu večer.

 

Jedním z míst, které během tohoto víkendu navštívíme je hrad Zvíkov. Místo, které bylo původně pravěkou svatyní a je spojeno i s českými korunovačními klenoty. Energie tohoto místa je v současné době velmi významná.
 
Co sebou: dobrou náladu a úsměv, krystal nebo jiný váš osobní kámen, čajovou svíčku ve sklenici nebo svícnu, bylinky nebo drobné kamínky jako dárek místům, na kterých se budeme pohybovat.
 
Na setkání s vámi se těší Mirka Petrovičová

 

 

                             

 

Pátek 28. 9. od 10 hodin dopoledne až neděle 30. 9. (předpokládaný konec mezi 15 - 16 h).
Sejdeme se v 10 hodin v Kosmeticko-relaxačním studiu, Suchý vršek 2137, Praha 5. Odtud společně vyjedeme směrem na jih od Prahy a se zastávkami na energeticky silných místech budeme pokračovat až k místu ubytování u Orlické přehrady. Další dva dny se budeme pohybovat na jihu Čech.
 
 
Ubytování: rekreační areál Marina Orlík. Ubytování v bungalovech s lednicí a topením, každý má svojí samostatnou koupelnu a WC. Cena za noc se pohybuje od 280 do 320 kč, podle počtu účastníků. Součástí areálu je restaurace.
https://www.marinaorlik.estranky.cz/
Cena za seminář: 1.500,- Kč. Účastníci s autem, kteří budou zprostředkovávat dopravu mezi jednotlivými místy  mají zvýhodněnou cenu 1.200,- Kč.
Přihlášení a případné dotazy na e-mailu: m.petrovicova@seznam.cz  nebo na tel: 606105499
Rezervace je platná po uhrazení zálohy 500,- Kč na účet: 2201075083/0800, VS=číslo vašeho mobilního telefonu, do zprávy pro příjemce uveďte vaše jméno.
Doplatek můžete poslat na stejné číslo účtu nejpozději 3 dny před zahájením semináře a nebo zaplatit na místě v hotovosti.