Probuzení krystalu pod Blaníkem

01.04.2012 01:56

                Probuzení krystalu pod Blaníkem

                         První jarní úplněk na Velký pátek

                                         6. 4. 2012 

                         a následně Velikonoční seminář

                           Otevírání pokladů

                                    7. 4. - 9. 4. 2012

Léčení mužského a ženského principu na energeticky významných místech v kraji pod Blaníkem a otevírání našeho vnitřního léčivého potenciálu

 

Podle dávných pověstí se o Velikonocích otevírají místa, kde jsou ukryté poklady. Energie krajiny i posvátných míst se v tuto dobu mění a vzrůstá. V letošním roce se v období prvního jarního úplňku a Velikonoc probouzejí další energetická místa, zvyšuje se jejich léčivá vibrace a dochází k obnovení přerušených energetických linií a jejich propojení s krystalickou mřížkou Země. K tomu se připojuje aktivace dračí síly Země, která po mnoho věků čekala na tento čas v dutých kopcích a horách.

Energetická místa v krajině mají každé své specifické vibrace a léčivý potenciál. Pobyt v těchto místech a propojení s nimi otevírá a probouzí náš vnitřní léčivý potenciál a ladí a zvyšuje naši energii v souladu s vibrací těchto míst. Zároveň naše vzájemné působení a propojení lidských bytostí s Matkou Zemí pomáhá aktivaci či léčení energetických míst v krajině.

Hora Blaník je strategicky důležitá pro transformaci našeho území a českého národa a v posledních letech se energie tohoto místa probouzí a vzrůstá. Aktivují se zde jisté specifické kódy, aby následně pomohly probudit a aktivovat další energetická místa v krajině a vysílat léčivou energií skrze obnovující se energetické linie Země.

Během tohoto semináře se propojíme s energetickými místy Velkým a Malým Blaníkem a dalšími místy v krajině kolem, abychom skrze tato spojení léčili a harmonizovali sebe a zároveň pomohli probudit, aktivovat nebo očistit či léčit tato místa.

Jedním z našich úkolů je napomoci při aktivaci a probuzení lokálního krystalu pod Velkým Blaníkem, který je propojen s Atlantskými krystaly. Informace o této aktivaci přišla během speciálního ceremoniálu 11. 11. 2011 a datum probuzení byl určen na první jarní úplněk, který tento rok vychází na Velký pátek.

Pokud to tak cítíte, je možné zúčastnit se pouze samotné aktivace krystalu na Velký pátek, bez následného připojení k semináři. Pro účastníky Probuzení krystalu pod Blaníkem je sraz v pátek 6. 4. v 17 hodin na parkovišti pod Velkým Blaníkem nedaleko obce Louňovice pod Blaníkem. Vezměte si sebou svůj osobní krystal či jiný polodrahokam a můžete přinést i menší polodrahokamy jako dárek místu, na kterém budeme pracovat. Doporučuji pevnou sportovní obuv, budeme se pohybovat v přírodě a terén je místy náročnější. Příspěvek za účast na tomto setkání je 100,- Kč a je možné uhradit ho na místě.

Pro účastníky Probuzení krystalu pod Blaníkem a následného semináře Otevírání pokladů od pátku 6. 4. do pondělí 9. 4. 2012: na tento seminář je potřeba se přihlásit a zaplatit zálohu, počet míst je omezen kapacitou ubytování. Po přihlášení na e-mailu: m.petrovicova@seznam.cz či na tel. čísle: 606 105 499 uhraďte zálohu 500,- Kč na účet č.: 2201075083/0800, VS - vaše datum narození, do zprávy pro příjemce napište vaše jméno. Doplatek můžete zaplatit na místě. Cena za účast na semináři je 1000,- Kč a nezahrnuje ubytování. Cena za ubytování se bude pohybovat v rozmezí 280 - 350 Kč za noc na osobu (podle naplnění kapacity ubytování - platíme za celý objekt). Ubytování je zajištěno uprostřed přírody v Chatě Blaník, více informací viz níže.

Stravování během semináře není zajištěno. Součástí ubytování je vybavená kuchyň, kde si každý účastník může připravit jídlo podle své chuti a potřeb. Ubytování zahrnuje i lůžkoviny a ložní prádlo, je potřeba vzít si pouze vlastní ručník.

Seminářem vás bude provázet Mirka Petrovičová

Těším se na setkání s vámi...

 

Zveme Vás k příjemné rekreaci pod bájnou horou Blaník. Chata se nachází v klidu lesní malebné paseky, zhruba 2km od Louňovic pod Blaníkem v CHKO Blaník. K dispozici je celá chata s 11 lůžky ve čtyřech samostatných pokojích (2 lůžka,2 lůžka,3 lůžka, 4 lůžka)+ plně vybavená kuchyň včetně myčky na nádobí + 2 koupelny s WC. Zařízení je stylové s kachlovými kamny a krbem. Možnost koupání ve venkovním bazénu se solárním vyhříváním/vzdálenost 50m od chaty/. Pod chatou teče potůček, který příjemně dotváří atmosféru odpočinku. Parkování u objektu.
 

 

 

 

 

Stavení je vybaveno plně zařízenou kuchyní včetně myčkym, mikrovlnou troubou, varnou konvicí, kávovarem a ledničkou. V obývací ložnici jsou stylová kachlová kamna s krbem.Sprcha, WC.  V objektu je elektrické vytápění s možností topení v kachlových kamnech a krbu.U chaty se nachází zahradní posezení s grilem a ohnišťem. Krásné okolí umožňuje nepřeberné množství procházek kolem potoka a v klidné krajině podblanicka.